Bedrijfsprofiel

Visie
Er wordt gewerkt met korte communicatielijnen, waardoor overlegsituaties snel en efficiënt kunnen plaatsvinden. Dit geeft het bedrijf ook de nodige flexibiliteit om direct op onverwachte situaties te kunnen inspelen. Een organisatie die erop gericht is, oplossingen te creëren voor het gehele installatieproces.

Opleiding & scholing
De onderneming streeft naar optimale deskundigheid van al haar medewerk(st)ers en investeert derhalve veel in individuele opleidingen en regelmatig bijscholing van het personeel. Kwaliteit van installeren begint immers bij vakbekwaamheid. Aalbers Installatietechniek is dan ook een gecertificeerd leerbedrijf.

Service & onderhoud
Aalbers Service en Onderhoud onderhoudt de technische installaties in de zorgsector, onderwijssector, overheden, winkelbedrijven, midden- en kleinbedrijf en de kantorenmarkt. Ook het verzorgen van inspecties en keuringen, adviseren over het verlengen van de levensduur van installaties behoort tot het dienstenpakket. Na werktijd en in het weekend staat de servicedienst paraat voor het verhelpen eventuele storingen, klachten of andere calamiteiten.

Leveringsvoorwaarden
Aalbers B.V. hanteert de Algemene Leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven 2007 (ALIB 2007), opgesteld door Uneto-VNI. Klik op onderstaande link om deze voorwaarden te downloaden. De voorwaarden zullen in een apart venster geopend worden in PDF-formaat. Van daaruit kunt u de voorwaarden afdrukken en/of opslaan op uw computer.~

Downloads

Aalbers
Twitter
Nieuwbouw 28 woningen Appingedam worden deze week eerste 16 woningen opgeleverd. In opdracht van @VanWijnenGroephttps://t.co/hqrM7Gfphb...
RT @GeraintThomas86: Wow!!! Unreal, I have no words https://t.co/T4qgpIMenQ...
RT @TeamSky: Anyone else got something in their eye? 😉 https://t.co/ZfUyZknAt8...