Zonne boilers

Brink Climate Systems heeft een compleet nieuwe lijn zonneboiler- systemen ontwikkeld, de Brink Sun Set.

De Brink Sun Set wordt geleverd in drie standaard uitvoeringen. Naast de oplossingen met boilers van 120, 200 en 300 liter kan Brink Climate Systems ook voorzien in oplossingen op maat. Iedere situatie vraagt om een eigen oplossing. Door een complete lijn met accessoires is het mogelijk voor iedere situatie de juiste aanbieding te maken.


Energiebesparing
Alle zonneboilersystemen van Brink Climate Systems zijn voorzien van een continu gevuld systeem. Het voordeel van een dergelijk systeem is een goede waarborging voor de werking, ook in de winter. Door toepassing van dit systeem is er geen extra terugloopvat nodig. Ook een zware pomp kan hierdoor vervallen. Dit bespaart elektriciteit!


Brink Top Son
De Brink Sun Set wordt geleverd met Top Son zonnecollectoren (uitermate geschikt voor het Nederlandse klimaat). Door toepassing van speciale geharde, weerbestendige glasplaten kan altijd een hoog rendement gerealiseerd worden. Naast de hoge kwaliteit, zowel fysiek als energetisch, is het door middel van de montagebeugels altijd mogelijk de juiste montage te realiseren. Wilt u de collectoren op een plat dak plaatsen, dan kunt u kiezen tussen een horizontale en verticale opstelling, waarbij de hoek instelbaar is tussen 20, 30 en 45 graden.
   

Aalbers
Twitter
AtechEnergy promotiefilm gemaakt door Hassing Filmproducties. https://t.co/peJ0WIRb5d https://t.co/peJ0WIRb5d...
In het voormalige Dagblad v/h Noorden gebouw in Groningen, werken we aan laatste fase van totaal 15.000m2 transform… https://t.co/eQ70NdfRfL...
In Groningen werken we voor Geveke Bouw aan nieuwbouw van 34 huur appartementen aan de Barestraat....