Kantoren complex O-Four Groningen

Terug

09-06-2009 

Opdrachtgever: TCN Sig Real Estate
Architect: van Ringen
E- & W install.: Aalbers
ICT netwerk: Aalbers ICT
Verwerving: bouwteam
Oplevering: juli 2009

Het duurzame kantorencomplex O-Four langs de zuidelijke ring aan de A7 in de stad Groningen is helemaal verhuurd. Eigenaar TCN heeft een contract voor tien jaar gesloten met pensioenadministrateur TKP uit de stad.

Het bedrijf zal zijn intrek nemen in een deel van het gebouw, waar ook Meeus zit. Het complex heeft een ingrijpende face-lift ondergaan. Zo werd het Meeus-pand volledig gestript en voorzien van een rode gevel. In het lager gelegen pand komt automatiseerder Ordina.

Het contract dat recentelijk met Ordina en Meeùs is afgesloten, zijn hiermee de in totaal 4 panden van O-four (circa 14.500 m²) volledig verhuurd. Dit project is 2 jaar geleden gestart als herontwikkeling van de bestaande kantoorgebouwen aan de zuidring van de stad Groningen.

Met de huurders is gekozen voor een duurzame uitwerking van het project waarbij een van de gebouwen onlangs zelfs het groene label A van het Ministerie van VROM heeft verkregen. De herontwikkeling is door TCN Groningen uitgevoerd.
Aalbers
Twitter
RT @ArnoudGils: Leren van elkaar is samen bouwen! @VanWijnenGroep https://t.co/8nJRkwP6uS...
Aalbers Installatietechniek 1 min · In samenwerking met Peter van Dijk Projects en in opdracht van Akor Bouw uit R… https://t.co/hfnSNjCck4...
AtechEnergy promotiefilm gemaakt door Hassing Filmproducties. https://t.co/peJ0WIRb5d https://t.co/peJ0WIRb5d...