Aalbers aanwezig op Promotiedagen Groningen stand Duurzaam bouwen

Terug

22-10-2014 

Een nieuw concept op de aankomende Promotiedagen is de gezamenlijke themastand ‘Duurzaam Bouwen’. Een ontmoetingsplek voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaamheid gerelateerd aan de bouwsector in Noord-Nederland. ‘Duurzaam Bouwen’ is een gezamenlijke stand met een eigen luxe loungebar, netwerkruimte én eigen presentatiemogelijkheden. 

Duurzaam bouwen betekent dat woningen, gebouwen en andere bouwwerken ontwikkeld en gebruikt worden met respect voor mens en milieu. Het gaat bij duurzaam bouwen niet alleen om energiebesparing in huizen en gebouwen, maar bijvoorbeeld ook om het gebruik van duurzame materialen en een gezond binnenmilieu.


De nieuwe themastand Duurzaam Bouwen belicht verschillende van deze aspecten. Op het plein kunt u kennis maken met acht deelnemers; Aalbers Groep, Invent, Hepro Kunststof Kozijnen, Jan Snel, Techem, SmiLED, Verfpunt en Terpstra Zonwering en Rolluiken.

De themastand bevindt zich in de Expo 1, op standnr. 6241.

 

Klik hier voor online bestellen van kaarten:

http://www.promotiedagen.nl/relatiekaart/1729/Aalbers_Installatietechniek

 
Aalbers
Twitter
AtechEnergy promotiefilm gemaakt door Hassing Filmproducties. https://t.co/peJ0WIRb5d https://t.co/peJ0WIRb5d...
In het voormalige Dagblad v/h Noorden gebouw in Groningen, werken we aan laatste fase van totaal 15.000m2 transform… https://t.co/eQ70NdfRfL...
In Groningen werken we voor Geveke Bouw aan nieuwbouw van 34 huur appartementen aan de Barestraat....