Verbouw kantoor NDC pand Groningen naar 15.000m2 kantoorruimte

Terug

02-02-2018 

Opdrachtgever: Vastgoed Groningen
Hoofdaannemer: Geveke, Eelde
Architect: Team 4, Groningen
Elektra installaties: Aalbers
Sanitaire installaties: Aalbers

 

Het voormalige Dagblad v/h Noorden gebouw zal 15.000m2 worden gerenoveerd voor kantoorruimte en jonge start up bedrijven.

Aalbers zal hier de elektrotechnische- en sanitaire installaties gaan realiseren. De werkzaamheden zijn inmiddels gestart.

Onder de naam Het Kwadraat wordt het voormalig Dagblad van het Noorden-pand aan de Lübeckweg in Groningen omgetoverd tot een bedrijfsverzamelpand met ruimte voor startups, scale-ups en grown-ups. Daarnaast zijn er plannen voor fitness, een restaurant en een kinderopvang en moeten er uiteindelijk ook een supermarkt en een gameruimte komen.

Het Europaplein aan de zuidkant van de stad krijgt de komende jaren een spectaculaire facelift. De doorstroom van verkeer is hierna gegarandeerd en ‘en passant’ wordt het prachtige voormalige kantoorpand van Het Dagblad van het Noorden de ideaal bereikbare werkplek. De krant verhuist en geeft haar plaats terug aan bedrijvig Groningen. Vrijheid, variatie en vierkante meters in het² met een ondernemend karakter. Passend bij de huidige tijd en sterk door collectieve synergie.

 








Aalbers
Twitter
RT @jtvanderbeek1: In aanbouw: 38 nieuwe huizen in Mooi Orvelte 2 @Diepstroeten! Ontwikkeld en gebouwd door @VanWijnenGroep. Foto links: zo…...
Deze week onze Energiemodule prominent aanwezig op Building Holland RAI Amsterdam. https://t.co/iWNEVsKJ7khttps://t.co/DpMheVvAd8...