Nieuws...!

ICT bedrijf Ordina betrekt nieuw kantoor a/d Ringweg Groningen

Architect :Jacob van Ringen
Opdrachtgever: TCN SIG Real estate
E & W werken: Aalbers
ICT: Aalbers ICT
Verwerving: bouwteam
Opp. kantoren: 10.000 m2

Ordina gespecialiseerde dienstverlener in Consulting, ICT en Outsourcing - betrekt in  2009 met ruim 500 medewerkers een geheel vernieuwd pand in het kantorencomplex aan de A7 in Groningen. Noord-Nederland is voor Ordina in toenemende mate een belangrijke regio met enorme potentie als het gaat om medewerkers en klanten.

Het nieuwe pand – gelegen aan de noordzijde van de Zuidelijke Ringweg, recht tegenover het Europapark - wordt het centrale punt voor alle klanten en werknemers in het Noorden en biedt alle typen dienstverlening die Ordina in huis heeft: consulting, ICT en outsourcing.
Het kantoorcomplex ondergaat momenteel een grondige verbouwing.

Vastgoedontwikkelaar TCN heeft architectenbureau Jacob van Ringen een ontwerp laten maken voor het Ordina-gebouw en het omliggende terrein. Gerard Meines, TCN Groningen: ‘Door de herontwikkeling geven wij het gebied een nieuwe impuls. De komst van Ordina is goed voor de vitaliteit van het complex en de omgeving.’

Deze renovatie sluit aan op de verjongingskuur die de aangrenzende kantoortoren, waar voorheen Meeùs zetelde, nu al ondergaat.