Nieuws...!

Aalbers ontwikkelt innovatieve dakkap...!

Mooie ontwikkeling met onze prefered supplier M&G Group uit Assen.

De Delta-Discovery Air is een hoogwaardige én esthetisch verantwoorde oplossing om warmtepompen te plaatsen op een hellend of plat dak. De Delta-Discovery Air is een universele warmtepompbehuizing geschikt voor zowel monoblock als split unit systemen.
 
BEHOUD ISOLATIEWAARDE EN PREFAB MODULAIRE OPBOUW.

De warmtepompbehuizing wordt volledig buiten de isolatieschil van de woning geïnstalleerd waardoor de EPC-waarde van de woning behouden blijft. Bijkomend voordeel is dat deze oplossing niet ten koste gaat van de leefruimte op zolder en er weinig leidingwerk nodig is.
De behuizing is modulair op te bouwen. Dat wil zeggen dat het indekstuk en de tussenkast rechtstreeks aan de aannemer geleverd kunnen worden om de dakconstructie te maken.

De bovenkast wordt bijvoorbeeld aan de installateur of prefab afdeling van de technische groothandel  geleverd. Daar kan men het monoblock of de split unit in de bovenkast bouwen. Het geheel (de bovenkast inclusief geïnstalleerde warmtepompunit) kan dan direct op de bouwlocatie op het reeds geplaatste indekstuk en de tussenkast gemonteerd worden. Hiervoor volstaat per woning slechts één kraanbeweging!

Klik hier voor promovideo!