Nieuws...!

Monitoring Dashboard Mijn-energie.nu operationeel


Deze week is ons nieuwe webportal Mijn-Energie.nu officieel gestart. Via dit Webportal geven wij onze klanten optimaal inzicht in het energieverbruik en de prestaties van de installatie. Daarnaast worden storingen en calamiteiten via live monitoring direct gesignaleerd. 

Voor wie?
- Eindgebruikers (Nul op de Meter woningen)
- Woningbouw-corporaties
- Bouwbedrijven 

Het monitoren van energie verbruik wordt steeds belangrijker, om na te gaan hoeveel u verbruikt aan energie en waar u meer kunt besparen. Energiekosten vormen een steeds groter bestanddeel van de totale beheer- en exploitatiekosten. 

Door het monitoren van het energie, verbruik zullen eindgebruikers worden gemotiveerd tot het spaarzamer omgaan met energie. Uit onderzoeken is gebleken dat een besparing van 10% tot 15% per jaar mogelijk moet zijn alleen door de bewustwording van het energie verbruik.

Mijn-energie.nu geeft de mogelijkheid om het energie verbruik live en op ieder gewenst moment te monitoren, per dag, week, maand of zelfs over een langere periode. Hiervoor hebben wij een Dashboard ontwikkeld waarmee u duidelijk inzicht krijgt in de energiestromen in een woning of bedrijfspand.

Met Mijn-energie.nu monitor systeem kunt u 24/7 inloggen en de energieprestaties inzien, is flexibel, stabiel en zeer gebruiksvriendelijk. De energieprestaties worden weergegeven in duidelijke grafieken en cijfers.

Mijn-energie.nu geeft u inzicht in de presaties van de installatie en mogelijkheid tot besparing van de energiekosten.

Simpel, efficient en kosten besparend...!

Voor een demo klik op www.mijn-energie.nu