Nieuws...!

Nieuwbouw 16 energiezuinige Duovilla's in Eelderwolde

Opdrachtgever: Hegeman
Architect
E&W installaties: Aalbers
Oplevering: juni 2016

 

Riant wonen op het mooiste schiereiland in Waterwijk Ter BorchZeer royale halfvrijstaande villa’s met een oppervlakte vanaf 200 m² gelegen aan breed vaarwater met aanlegmogelijkheid voor uw eigen boot.
De villa's in Le Corbusier krijgen een luxe afwerkingsniveau: * tuin op zuid, liggend aan vaarwater met een verbinding naar het Paterswoldsemeer * heerlijk dakterras met magnifiek uitzicht * voor en achter vrij uitzicht. * bestrating oprit en pad naar de voordeur uitgevoerd in fraaie gebakken klinkers * houten binnenkozijnen en stompe deuren * energie prestatie norm van 2015 (0,4) * zonnepanelen * luxe sanitair * exclusieve gevelstenen


De woningen worden voorzien van houten binnenkozijnen, stompe deuren, exclusieve gevelstenen en zonnepanelen. Dit zorgt voor een zeer gunstige EPC-norm 2015 van 0,4. De gehele woning is voorzien van vloerverwarming. U kunt uw boot aanleggen bij uw eigen kavel, waardoor u op elk gewenst moment volop kunt genieten van de prachtige waterrijke omgeving. De bestrating van de oprit en het pad naar de voordeur wordt standaard uitgevoerd in fraaie, gebakken klinkers. Bovendien wordt er een fraaie houten erfafscheiding van het terras in de achtertuin geplaatst.