Diensten

Woningbouw

In seriematige woningbouw projecten hebben we jarenlange ervaring. We kunnen alle installatie disciplines ontwerpen, realiseren en technisch beheren voor bouwbedrijven, woningbouwcorporaties en project ontwikkelaars. We realiseren grondgebonden woningen, appartementen- en hoogbouw complexen in geheel Noord Nederland.

Lees meer

Utiliteitsbouw

Integratie van elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties, zijn vaak vooraf bepalend voor het bouwkundig ontwerp van utiliteitsgebouwen. Onze kennis van technische oplossingen en duurzame installaties voor utiliteit, retail en industrie zijn vooral gericht op efficiëntie, innovatie en energiebesparing. Dit doen we integraal met alle installatie disciplines. Als technisch integrator vervult Aalbers ook een rol in het advies en ontwerpen van installaties voor utiliteitsgebouwen.

Lees meer

Atech Plug & Play gasloos concept

Met ons gasloos Atech Energie concept realiseren we een duurzame installatie met een gegarandeerd gezond en comfortabel binnenklimaat. Dat betekent gegarandeerd voldoende ventileren, een comfortabele binnentemperatuur en voldoende warm water. De vraag naar een breed toepasbaar en energiezuinig, ventilatie- en verwarmingssysteem in één unit, maar vooral een zeer snel uitvoerbaar en betrouwbaar concept, leidde tot de ontwikkeling van de Atech Energiemodule.
Door WRM (Webbased Remote Monitoring) hebben gebruikers optimaal inzicht in het energieverbruik en de prestaties van de woningen.  

Lees meer

Duurzame energie

Bij Aalbers staat duurzame energie centraal. Door het toevoegen van energiezuinige en duurzame installaties verlaagt u de energiebehoefte en kunt u besparen op uw totale energiekosten. Wij helpen u graag in de keuze voor een duurzame toepassingen die bij u passen.

Lees meer

Prefab Modulair Installeren

Prefab en modulair installeren wordt binnen Aalbers indien inzetbaar continu toegepast. Het is een snelle en nauwkeurige manier van installeren, die tijd en geld bespaart. LEAN installeren kan hierdoor optimaal worden bereikt. Aalbers heeft jarenlange ervaring in prefab en modulair installeren en voorziet dat deze markt de komende jaren aanzienlijk verder zal gaan groeien.
Doordat Just in Time wordt geleverd, kan optimaal worden ingespeeld op de planning van het bouwproces. Hiermee is een snelle bouwtijd gewaarborgd en worden faalkosten tot een minimum gereduceerd. 
De grootste winst zien we terug in besparing op montage uren op de bouwplaats.

Lees meer

BIM Engineering

Al onze projecten worden door onze engineers en BIM-CAD-tekenaars in eigen beheer uitgevoerd. Van startbouw, oplevering en nazorg, begeleiden onze engineers het gehele traject.

Aalbers zorgt voor alle benodigde tekeningen, berekeningen en documenten, zoals uitvoeringstekeningen, materiaallijsten en begrotingen. Deze vormen de basis voor de vakkundige aanleg van de installatie in onze projecten.

Brede vakkennis en jarenlange ervaring, garanderen een doordacht technisch en functioneel ontwerp, dat veelal gemaakt wordt volgens Building Information Modeling (BIM).

Lees meer

Technisch Beheer

Ook na oplevering blijven wij onze klanten van dienst. Goed onderhoud aan technische installaties is essentieel om deze optimaal en veilig te kunnen gebruiken. Onze breed opgeleide servicemonteurs adviseren u graag.

Lees meer