Opleiding & Scholing

Aalbers streeft naar optimale deskundigheid van al haar medewerkers en investeert derhalve veel in individuele opleidingen en regelmatig bijscholing van het personeel. Kwaliteit van installeren begint immers bij vakbekwaamheid. Aalbers Installatietechniek is dan ook een SBB gecertificeerd leerbedrijf.  (www.s-bb.nl)

 

Opleidingsmogelijkheden

Als je eenmaal voor installatietechniek hebt gekozen, moet je nòg een keuze maken. Wil je gaan werken en tijdens dit werk het installatievak leren? Werken en leren: beroepsbegeleidende leerweg. (BBL)
Op deze manier leer je het vak voornamelijk tijdens je werk. Je verdient dus ook direct een salaris. Daarnaast ga je nog één dag (of twee avonden) in de week naar school. 

Stage

Op zoek naar een stageplaats of afstudeeropdracht? Stagiairs op vmbo, mbo- en hbo-niveau met studierichting installatietechniek of elektrotechniek kunnen wij binnen ons bedrijf een geschikte stage plek geven.

Aalbers biedt mogelijkheden om werkervaring op te doen en binnen onze organisatie. Afstudeerders werken aan nieuwe ideeën en onderzoeken, die vaak ook een toepassing in de praktijk vinden. Stagiair(e)s draaien mee in de dagelijkse werkzaamheden om kennis te maken met hun vakgebied in de praktijk.

Aalbers heeft stage- en afstudeerplekken voor met name technische studenten installatietechniek, werktuigbouwkunde of elektrotechniek. Maar ook voor andere technische studies en studies op het gebied van logistiek, economie, bedrijfskunde, personeel en arbeid, marketing en communicatie zijn mogelijkheden.

Stuur je email naar: vacatures@aalbers.com