Nieuws...!

Amerikaanse opdracht voor Aalbers van Becton Dickinson in Drachten

In opdracht van Becton Dickinson (BD) gaat Aalbers de E&W installaties realiseren in het nieuwe onderkomen van BD Kiestra in Drachten. Het bestaande pand op het industrieterein Azeven waar oa kantoren, productie en opslag facaliteiten komen, gaat Aalbers alle technische installaties realiseren, waaronder; E-grootverbruik installatie, lichtinstallaties, koel installaties, procesleidingen, verwarming en luchtbehandeling en ICT infra.

De werkzaamheden zijn inmiddels gestart.

BD wereldwijd:

Becton Dickinson (BD) is een toonaangevend bedrijf in medische technologie, dat wereldwijd actief is. Onze missie kunnen we kort en krachtig samenvatten: we willen de gezondheid van mensen over de hele wereld verbeteren.

Onze activiteiten zijn minder gemakkelijk onder één noemer te brengen. BD produceert en verkoopt medische toebehoren, instrumentsystemen en reagentia. Het bedrijf concentreert zich vooral op de verbetering van medicatietoediening, mogelijkheden voor een betere en snellere diagnose van infectieziekten en kanker en ondersteuning van onderzoek naar en ontwikkeling van nieuwe medicijnen en vaccins.

BD is opgericht in 1897 en het hoofdkantoor bevindt zich Franklin Lakes, New Jersey, in de VS. BD heeft bijna 30.000 medewerkers in dienst, in meer dan 50 landen wereldwijd.
BD levert o.a. aan instellingen voor gezondheidszorg, klinische laboratoria, de farmaceutische industrie en onderzoekers op het gebied van biowetenschappen. Ons bedrijf draagt bij aan de strijd tegen veel van ’s werelds meest urgente ziekten.
Bezoek www.bd.com voor meer informatie.