Nieuws...!

Energiemodule Aalbers genomineerd

Energiemodule Aalbers genomineerd voor Building Holland Innovatie Boulevard, RAI Amsterdam.
De door Aalbers in eigenhuis ontwikkelde energiemodule, zal te zien zijn gedurende 17, 18 en 19 april op Building Holland. Building Holland is hét innovatie event in Nederland voor de bouw- en vastgoed sector.

Dit jaarlijks terugkerende event vindt plaats in de RAI Amsterdam. 15.000 bezoekers en 230 standhouders komen van 17 t/m 19 april 2018 samen om kennis te delen, te netwerken, zaken te doen en het zien & beleven van innovatieve producten en concepten.

De module zal worden gepresenteerd onder concept Atech Energy (www.atechenergy.nl).  Building Holland heeft deze innovatieve module van Aalbers geselecteerd om deze kenbaar te maken op de Innovatie Boulevard. 

Innovaties aanjagen in de bouw- en vastgoedsector is een belangrijke pijler van Building Holland. Gedurende de 2018-editie van Building Holland krijgen noviteiten een fysieke plek in de vorm van de Building Holland Innovation Boulevard. Hier tonen koplopers opzienbarende innovaties, waarmee toekomstbestendigheid binnen handbereik komt. Dit jaar zijn er meer dan 120 innovaties om te ontdekken verdeeld over drie Innovation Boulevards. Iedere partner is tevens aanwezig met een stand, waar meer informatie ingewonnen kan worden over de getoonde innovatie. De noviteiten variëren van oplossingen voor de gebouwschil tot domotica-systemen en totaalconcepten.

Meer info: https://www.buildingholland.nl/innovation-boulevard