Nieuws...!

Opnieuw grote uitbreiding Koopman International in Emmeloord

Opdrachtgever: Koopman International, Amsterdam
Architect: van Looy group, Antwerpen
E&W installaties: Aalbers
Oppervlakte: 8000m2
Oplevering: 2016


In opdracht van Koopman International Amsterdam, gaat Aalbers de elektrotechnische-, werktuigbouwkundige en klimaatinstallaties realiseren voor grootschalige uitbreiding tweede hoogbouwmagazijn van distributiecentrum Koopman in Emmeloord. De totale oppervlakte is ruim 8000m2.

Het huidige distributiecentrum van Koopman heeft een omvang van 200.000 vierkante meter, is deels 35 meter hoog en daarmee het grootste distributiecentrum van het land. De vestiging in Emmeloord biedt werk aan ruim vijfhonderd fte.


Koopman International is een gerenommeerd handelshuis dat wereldwijd meer dan 20.000 verschillende non-food consumentenproducten verhandelt.Sinds de oprichting in 1937 staan bij Koopman International betrouwbaarheid, service, maatwerk, milieu en veiligheid hoog in het vaandel. Hierdoor is Koopman International als één van de grootste importeurs in Europa een vertrouwd adres geworden voor grossiers, grootwinkelbedrijven en overige verkoopkanalen.Met 15 showrooms verspreid over Europa is Koopman International voor elke klant dichtbij. Het hoofdkantoor zit Amsterdam met een showroom van 12.000 m².