Nieuws...!

Overeenstemming bereikt met VolkerWessels/van Wijnen nieuwbouw Centrumplan

 

Opdrachtgever: Bouwcombinatie VolkerWessels/van Wijnen, VW 2
Adviseur: Installatie advies Groep, Heesch
Architect: Aas Architechten/van Manen en Zwart
E&W installaties: Aalbers
Oplevering: dec 2016


Het project Oosterhaar is een onderdeel van het plan 'Van Spoor tot Steeg' in Haren. In 2013 is een medisch centrum, met daarin een huisarts, apotheek, fysiotherapie gebouwd. De bouwvoorbereidingen voor de bouw van een winkelcentrum en 80 huur- en koop rappartementen zijn inmiddels gestart. 

Bouwcombinatie VW2, VolkerWessels en Van Wijnen gaat het project bouwen. Na de oplevering van de bouw neemt Woonborg in totaal 61 sociale huurappartementen af; 43 appartementen boven het winkelcentrum. De winkeliers hebben inmiddels afspraken gemaakt met de bouwcombinatie.

Naast het winkelcentrum met daarboven appartementen komen er twee woongebouwen. Een woongebouw aan de Irisweg en een woongebouw aan de Hopweg / Zonnedauwweg. In beide gebouwen komen leden van de Hestiagroep, dit is een woongroep voor senioren, te wonen. Zij nemen een woongebouw met appartementen in de duurdere huur en/of koop af van de bouwcombinatie en daarnaast sluiten ze een huurovereenkomst met Woonborg voor 18 sociale huurappartementen en 1 gemeenschappelijke ruimte.

In het woongebouw aan de Hopweg / Zonnedauwweg komen leden van de Hestiagroep, dit is een woongroep voor senioren, te wonen. De Hestiagroep sluit een huurovereenkomst met Woonborg voor 18 sociale huurappartementen en 1 gemeenschappelijke ruimte.

Klik hier voor project animatie film